KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Ubezpieczenie NNW dzieci

 

W ślad za informacjami o Warszawskim Programie NNW i korespondencji m.st.Warszawy poniżej przekazujemy informację jak można przystąpić do ubezpieczenia NNW dzieci i młodzieży w formie elektronicznej w Warszawskim Programie NNW.

Dla wszystkich chętnych, którzy chcą przystąpić do naszego programu NNW 2020/2021 mogą zrobić to bez udziału jednostki. Wystarczy tylko wejść na dedykowaną stronę, wypełnić dane i opłacić składkę. Wszystko w kilka minut. Tak jak było w materiałach przesyłanych przez Biuro Administracyjne.

 

Co trzeba zrobić żeby wykupić ubezpieczenie NNW?
 

W tym roku został usprawniony proces zakupu ubezpieczenia dla rodziców. Wystarczy wejść na stronę internetową nnw24.pl, wybrać pośród jednego z czterech wariantów, poprzez swoją stronę bankową dokonać zakupu i w tym samym momencie otrzymujecie Państwo polisę na podany wcześniej adres e-mail.

Zapraszamy na stronę nnw24.pl gdzie w intuicyjny sposób znajdziecie Państwo wszelkie informacje o ofercie ubezpieczenia.

 

PLAKAT WP NNW 2020-2021

TABELKA NNW 2020-2021

ULOTKA UBEZPIECZENIE NNW 2020-2021 - 1

ULOTKA UBEZPIECZENIE NNW 2020-2021