KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa X - Zajączki

Każdy nauczyciel pozostaje do dyspozycji dzieci i rodziców w godzinach  7.00-16.50.
Formą kontaktu jest e-mail.

 

Nauczycielki:

Anna Maśluch

Daria Pańczyszn-Kordowska

 

Szanowni Rodzice,

informujemy, iż godziny pracy grupy przedszkolnej mogą ulec zmianie.

NASZA GRUPA PRACUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:

 

Poniedziałek:

7.00-17.30

7.00-17.30 dzieci przebywają w grupie X Zajączki

 

Wtorek:

7.00-17.00

7.00-17.00 dzieci przebywają w grupie X Zajączki

17.00-17.30 dzieci przebywają w grupie IX Jeżyki

 

Środa:

7.00-17.30

7.00-17.30 dzieci przebywają w grupie X Zajączki

 

Czwartek:

7.00-17.30

7.00-17.30 dzieci przebywają w grupie X Zajączki

 

Piątek:

7.00-16.50

7.00-16.50 dzieci przebywają w grupie X Zajączki

16.50-17.30 dzieci przebywają w grupie IX Jeżyki

 

ZAJĘCIA DODATKOWE:

Język Angielski: 

Wtorek:11.15-11.35

 

Gimnastyka:

Poniedziałek: 13.10-13.40

 

Rytmika: 

Wtorek:13.40-14.10

Dzień poczty

19.10.2020
Dzień poczty

Dzień poczty

19.10.2020

Dzisiaj przedszkolaki obchodziły Dzień Poczty. Dowiedziały się czym jest poczta i w jaki sposób pracuje listonosz. Wspólnie wykonały skrzynkę pocztową także zaprojektowały swój własny znaczek pocztowy. Na koniec napisaliśmy wspólnie list do chorego dziecka z Marzycielskiej Poczty.  &n...

Zajęcia o wiewiórce

Poznajemy wiewiórkę Podczas zajęć o pracowitości dzieci poznały bliżej zachowania i zwyczaje  wiewiórek, które jesienią wykazują wielką aktywność gromadząc zapasy na zimę. Dzieci miały okazję  rozwijać kompetencje matematyczne podczas opowiadania matematycznego "Ile orzechów ze...

Kompot maluszka

Kompot maluszka W minionym tygodniu treści skupione były wokół zagadnień związanych z owocami i sadem. Pomocny okazał się  wierszowany utwór literacki:  „Kompot maluszka”, do którego  dzieci wykonywały ilustracje ruchowe,  oraz działały matematycznie - przelicz...

Dzień mycia rąk

Dzień Mycia Rąk Zajęcia programowe wzbogacone zostały o aktywności związane z obchodami    Dnia Mycia Rąk . Dzieci „przeganiały” wirusy przy piosence, utrwalały technikę prawidłowego mycia rąk, wykonały pracę plastyczną – tworzyły wirusy rozdmuchując barwnik przez słomkę. Jak za...

Sprintem do Maratonu

Grupa zajączków wzięła udział w Ogólnopolskim Maratonie "Sprintem do maratonu". Na nasze dzielne przedszkolaki po przebiegnięciu maratonu, czekał prawdziwy tor przeszkód. Poradziły sobie z nim doskonale. Na koniec... dziewczyny kontra chłopaki, czyli przeciąganie liny. Po niemałym wysiłku dzieci ot...