KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa X - Zajączki

Każdy nauczyciel pozostaje do dyspozycji dzieci i rodziców w godzinach  7.00-16.50.
Formą kontaktu jest e-mail.


Nauczycielki:

Anna Maśluch       amasluch@edu.um.warszawa.pl

Tatiana Grabowska


Szanowni Rodzice, informujemy, iż godziny pracy grupy przedszkolnej mogą ulec zmianie.

NASZA GRUPA PRACUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Poniedziałek:

7.00-17.30

7.00-17.30 dzieci przebywają w grupie X Zajączki


Wtorek:

7.00-17.00

7.00-17.00 dzieci przebywają w grupie X Zajączki

17.00-17.30 dzieci przebywają w grupie IX Jeżyki


Środa:

7.00-17.30

7.00-17.30 dzieci przebywają w grupie X Zajączki


Czwartek:

7.00-17.30

7.00-17.30 dzieci przebywają w grupie X Zajączki


Piątek:

7.00-16.50

7.00-16.50 dzieci przebywają w grupie X Zajączki

16.50-17.30 dzieci przebywają w grupie IX Jeżyki

ZAJĘCIA DODATKOWE:

Język Angielski: 

Wtorek:11.15-11.35

Gimnastyka:

Poniedziałek: 13.10-13.40

Rytmika: 

Czwartek:10.00-10.30

Malowanie muzyki

Podczas  zajęć muzycznych przedszkolaki zostały zapoznane z życiem i twórczością naszego słynnego kompozytora Fryderyka Chopina. Wysłuchały utworu „Nokturn cis-mol”, do którego wykonały improwizację taneczną z wykorzystaniem pasków bibuły. Opowiedziały także o swoich skojarzeniach ...

Poznajemy żywioły - woda,

W ramach „przygody z wodą” przedszkolaki poznały obieg wody w przyrodzie. Nie mogło zabraknąć bezpośredniego doświadczania, a więc i eksperymentów! Przedszkolaki wzięły udział w następujących zabawach badawczych: „Dlaczego trzeba oszczędzać wodę?”, „Jak szybko paruje woda?”, &...

Walentynki

14.02.2021
Walentynki

Walentynki

14.02.2021

Podczas piątkowych zajęć Zajączki wspólnie wykonały walentynkę, którą podarowały Jeżykom z grupy IX. Dzieci dowiedziały się co oznaczają Walentynki, jak również zaznajomiły się z najważniejszymi zwyczajami tego święta. Główną atrakcją było lepienie glinianych ozdób walentynkowych.&nbs...

Bal Karnawałowy

Bardzo wyczekiwanym wydarzeniem minionego tygodnia był Bal Karnawałowy. Wtorkowy poranek rozpoczęliśmy od prezentacji strojów, tańców, zabaw ruchowych w takt ulubionej muzyki. Były również tańce na gazecie, zabawy ćwiczące spostrzegawczość jak również przepyszny poczęstunek. Chętnym dzieciom...

Poznajemy żywioły - powietrze

Drugim żywiołem, który  poznały dzieci  było powietrze.  Także podczas tego tematu nie mogło zabraknąć eksperymentów! Przedszkolaki wzięły udział w następujących zabawach badawczych:  „ Jak znaleźć powietrze?”, „Jakie jest powietrze?”, „Czy powietrze krąży...