KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa VI - Pszczółki

NARZĘDZIE ZDALNEGO KSZTAŁCENIA I KOMUNIKACJI MIĘDZY NAUCZYCIELAMI I RODZICAMI

ZASADY NAUCZANIA ZDALNEGO W EDUKACJI PRZEDSZKOLNEJ

 

Nauczyciele Grupy VI Pszczółki będą informować rodziców o dostępnych materiałach i możliwych formach ich realizacji przez dziecko w domu. Formą komunikacji jest E – MAIL- POCZTA ELEKTRONICZNA.

Głównym narzędziem zdalnego kształcenia i komunikacji między nauczycielami i rodzicami w grupie VI Pszczółki w Przedszkolu nr 286 w Warszawie jest e- mail ( poczta elektroniczna).

Nauczyciele grupy pozostają do dyspozycji dzieci i rodziców  w godzinach 8.00-16.00.

Formą kontaktu jest e- mail  - wiadomości wysyłana pocztą elektroniczną ewentualnie kontakt telefoniczny pod numerem:  513-874-024.

 

Godziny pracy naszej grupy:

Poniedziałek:             7.45 – 16.45

Wtorek:                      7.45 – 17.00

Środa:                        7.45 – 16.45

Czwartek:                   7.50 – 17.10

Piątek:                        7.45 – 17.10