KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa III - Biedronki

Każdy nauczyciel pozostaje do dyspozycji dzieci i rodziców w godzinach  8.20-16.00.
Formą kontaktu jest e-mail.


Nauczycielki:

Marlena Stajniak-Przybytniewska    msprzybytniewska@edu.um.warszawa.pl

Agnieszka Tomala


Szanowni Rodzice, informujemy, iż godziny pracy grupy przedszkolnej mogą ulec zmianie.

NASZA GRUPA PRACUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Poniedziałek:

8.15-16.10

7.00-7.10 dzieci przebywają w grupie V Misie

7.10-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.15-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki


Wtorek:

8.15-16.10

7.00-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.15-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki


Środa:

8.20-16.00

7.00-7.30 dzieci przebywają w grupie V Misie

7.30-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.00-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki


Czwartek:

8.20-16.00

7.00-7.30 dzieci przebywają w grupie V Misie

7.30-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.00-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki


Piątek:

8.20-16.00

7.00-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.00-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

ZAJĘCIA DODATKOWE:

Język Angielski: 

Czwartek 10.20-10.40

Gimnastyka:

Poniedziałek: 10.30-.11.00

Rytmika: 

Piątek: 10.00-10.30

Poznajemy żywioły

Poznajemy żywioły: powietrze, wodę, ogień i ziemię. Wszystkie niezwykle ważne dla życia ludzi, zwierząt i roślin. Niektóre bardzo niebezpieczne ale równie ciekawe... Zdjęcia wykonała Marlena Stajniak- Przybytniewska...

Dzień Kota

17.02.2021
Dzień Kota

Dzień Kota

17.02.2021

Dzień Kota! w tym dniu każde dziecko zamieniło się w kota, jedne były czarne, inne rude a jeszcze inne łaciate. Ale wszystkie zadowolone i chętne do kocich figli. Zdjęcia wykonała Marlena Stajniak- Przybytniewska...

Urodziny

15.02.2021
Urodziny

Urodziny

15.02.2021

Urodziny...niektórzy już się doczekali swoich 4 urodzin a niektórzy jeszcze nie...ale z całą pewnością się wszyscy doczeją! Wszystkim naszym przedszkolakom  życzymy 100 lat!...

Walentynki

14.02.2021
Walentynki

Walentynki

14.02.2021

Walentynki to dzień, w którym okazujemy sobie na wzajem serce...wspólnie z grupą Słoneczek, świętowaliśmy ten niezwykle czarujący dzień. Otrzymaliśmy od dzieci ogromne serce w prezencie oraz indywidualne laurki z okazji tego święta. Sami również odwdzięczyliśmy się im ty,m samym....

Zima, zima, zima...

Zimą mamy wiele atrakcji w sali , robimy różne prace i eksperymenty. Ostatnio szukaliśmy, gdzie ukryło sie powietrze- no i znaleźliśmy, było w balonie, w foli bąbelkowej, w butelce no i oczywiście jest wszędzie dookoła nas. Zimą nie zapominamy również o potrzebie dokarmiania ptaków- wszyscy wsp&oac...