KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa III - Biedronki

NARZĘDZIE ZDALNEGO KSZTAŁCENIA I KOMUNIKACJI MIĘDZY NAUCZYCIELAMI I RODZICAMI

ZASADY NAUCZANIA ZDALNEGO W EDUKACJI PRZEDSZKOLNEJ


Nauczyciele Grupy III Biedronki będą informować rodziców o dostępnych materiałach i możliwych formach ich realizacji przez dziecko w domu. Formą komunikacji jest E – MAIL- POCZTA ELEKTRONICZNA.

Głównym narzędziem zdalnego kształcenia i komunikacji między nauczycielami i rodzicami w grupie 3 Biedronki w Przedszkolu nr 286 w Warszawie jest e- mail ( poczta elektroniczna).

Konsultacje z nauczycielami

Każdy nauczyciel pozostaje do dyspozycji dzieci i rodziców
w godzinach 7.00-17.00.
Formą kontaktu jest e- mail  - wiadomości wysyłana pocztą elektroniczną .

 

Nauczycielki:

Anna Maśluch

Luiza Szklarczyk

 

Godziny pracy naszej grupy

Poniedziałek
6:30-17:00
17.00-17.30 dzieci przebywają w gr.4

Wtorek
7:00-17:30
6.30-7.00 dzieci przebywają w gr.4

Środa
6:30-17:15
17.15-17.25 dzieci przebywają w gr.4; 17.25-17.30 w gr.2

Czwartek
7:00-17:15
6.30-7.00 dzieci przebywają w gr.4; 17.15-17.30 w gr.2

Piątek
6:30-17:00
17.00-17.30 dzieci przebywają w gr.4

ZAJĘCIA DODATKOWE:

RYTMIKA:  
11:10 – 11:40  (wtorki i piątki)

JĘZYK ANGIELSKI: 
10:40 – 10:55  (poniedziałki i czwartki)

GIMNASTYKA:
11.30 – 12.00 (poniedziałki i środy)

 

Dzień Taty

22.06.2020
Dzień Taty

Dzień Taty

22.06.2020

Wszystkie Biedroneczki z okazji Dnia Taty przesyłają serdeczne życzenia Tatusiu, niech zawsze Ci auto się łatwo prowadzi,Niech dom się zbuduje, a drzewo posadzi,Niech zawsze Ci słońce przyświeca z wysokaI zawsze pamiętaj, że Twoje dziecko Cię kocha.Zdjęcia wykonała Luiza Szklarczyk

Zabawy Biedronek

Dziś korzystając z pięknej pogody zorganizowaliśmy zabawę matematyczną i przeliczaliśmy zielone żabki na podstawie naszej pracy plastyczno technicznej.Zdjęcia wykonała Luiza Szklarczyk...

Dzień Dziecka

01.06.2020
Dzień Dziecka

Dzień Dziecka

01.06.2020

Dzień Dziecka i serdeczne życzenia od Biedronek dla Biedronek i wszystkich dzieci

Główny cel projektu to wychowanie zdrowego, aktywnego, świadomego swoich możliwości i posiadające współistnienia z przyrodą przedszkolaka...

Mój wymarzony rower

,,ZAMIAST GRAĆ NA KOMPUTERZE LEPIEJ PĘDZIĆ NA ROWERZE”,,Mój wymarzony rower” – praca plastyczna indywidualnaZdjęcia wykonała Luiza  Szklarczyk...