KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa III - Biedronki

Każdy nauczyciel pozostaje do dyspozycji dzieci i rodziców w godzinach  8.20-16.00.
Formą kontaktu jest e-mail.

 

Nauczycielki:

Marlena Stajniak-Przybytniewska

Elżbieta Ciążela

 

Szanowni Rodzice,

informujemy, iż godziny pracy grupy przedszkolnej mogą ulec zmianie.

NASZA GRUPA PRACUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:

 

Poniedziałek:

8.15-16.10

7.00-7.10 dzieci przebywają w grupie V Misie

7.10-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.15-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

 

Wtorek:

8.15-16.10

7.00-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.15-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

 

Środa:

8.20-16.00

7.00-7.30 dzieci przebywają w grupie V Misie

7.30-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.00-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

 

Czwartek:

8.20-16.00

7.00-7.30 dzieci przebywają w grupie V Misie

7.30-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.00-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

 

Piątek:

8.20-16.00

7.00-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.00-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

 

ZAJĘCIA DODATKOWE:

Język Angielski: 

Czwartek 10.20-10.40

 

Gimnastyka:

Poniedziałek: 10.30-.11.00

 

Rytmika: 

Wtorek: 10.30-11.00

Zaproszenie na ślubowanie

Drodzy Rodzice, we wtorek 27.10 w naszej grupie odbędzie się PASOWANIE NA PRZEDSZKOLAKA, zapraszamy wszystkie dzieci w odświętnych strojach. A oto zapowiedź co się będzie działo...

Warzywa są pyszne i zdrowe

Warzywa oprócz tego, że są kolorowe są bardzo zdrowe, wszyscy o tym wiemy...nawet te warzywa ze "Straganu" J. Brzechwy...my. mieliśmy okazje spróbować warzyw, dotknąć je, powąchać i oczywiście posmakować i to nie tylko w orgynalnej postaci. Dziś robiliśmy z nich soczek...wielowarzywny (i tak królow...

Dzień poczty

19.10.2020
Dzień poczty

Dzień poczty

19.10.2020

Dzień Poczty...w ramach obchodów tego święta nasze Biedroneczki wykonały kartkę dla  chorej dziewczynki o imieniu Wiktoria. Wszystkie chętnie zaangażowały się w wykonanie zadania.  Niestety z uwagi na brak możliwości odwiedzenia Poczty , o  wysłanie naszej kartki poprosiłyśmy panią Kasie....

Jesienne prace...

Kolorowa, piękna Jesień za oknem a my wyciągamy nasze skarby i siadamy do pracy...ale zanim mogliśmy zasiąść do pracy, musieliśmy zgromadzić nasze pomoce. Zbieraliśmy liście, potem je suszyliśmy nawet próbowaliśmy rozpoznać z jakiego drzewa pochodzą... czasem nam się udało je przyporządkować do danego drzewa a i...

15 Października Światowy Dzień Mycia Rąk

Dzień mycia rąk...my obchodzimy go każdego dnia ale dziś szczególnie przypominamy sobie jak prawidłowo należy myć ręce i jak ważne jest to dla naszego zdrowia. Tak więc "MYJMY RĘCE NA ZDROWIE"...