KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa III - Biedronki

Każdy nauczyciel pozostaje do dyspozycji dzieci i rodziców w godzinach  8.20-16.00.
Formą kontaktu jest e-mail.


Nauczycielki:

Marlena Stajniak-Przybytniewska    msprzybytniewska@edu.um.warszawa.pl

Agnieszka Tomala


Szanowni Rodzice, informujemy, iż godziny pracy grupy przedszkolnej mogą ulec zmianie.

NASZA GRUPA PRACUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Poniedziałek:

8.15-16.10

7.00-7.10 dzieci przebywają w grupie V Misie

7.10-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.15-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki


Wtorek:

8.15-16.10

7.00-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.15-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki


Środa:

8.20-16.00

7.00-7.30 dzieci przebywają w grupie V Misie

7.30-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.00-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki


Czwartek:

8.20-16.00

7.00-7.30 dzieci przebywają w grupie V Misie

7.30-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.00-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki


Piątek:

8.20-16.00

7.00-8.20 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

16.00-17.30 dzieci przebywają w grupie II Jagódki

ZAJĘCIA DODATKOWE:

Język Angielski: 

Czwartek 10.20-10.40

Gimnastyka:

Poniedziałek: 10.30-.11.00

Rytmika: 

Piątek: 10.00-10.30

Biedronki na występie Magika

Dziś w naszym przedszkolu działy się cuda...a to wszystko za sprawą tajemniczego pana Konrada, który jest magikiem. Było fantastycznie a sztuczki  niesamowite! Zdjęcia wykonała Marlena Stajniak- Przybytniewska...

Grecja

04.05.2021
Grecja

Grecja

04.05.2021

Grecja to kolejny kraj do którego odbyliśmy wspaniałą podróż, poznaliśmy barwy tego kraju, a na stole zagościły smakołyki z tego regionu. na koniec nauczyliśmy się kilku kroków tańca greckiego...wiecie jak on się nazywa?? Zdjęcia wykonała Marlena Stajniak- Przybytniewska...

Polska to moja Ojczyzna

Przy okazji świąt majowych utrwaliliśmy sobie symbole narodowe oraz barwy związane z naszym krajem. Wykonaliśmy również Flagę naszego kraju.  Zdjęcia wykonała Marlena Stajniak- Przybytniewska...

Urodziny

30.04.2021
Urodziny

Urodziny

30.04.2021

Urodziny...niektórzy już się doczekali swoich 4 urodzin a niektórzy jeszcze nie...ale z całą pewnością się wszyscy doczeją! Wszystkim naszym przedszkolakom  życzymy 100 lat!...

Zabawy manualne w korytarzu

Nasz korytarz pełen jest atrakcji...obok naszej szatni na ścianie zawisły super zabawki, które doskonale ćwiczą nasze małe rączki......