KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

2019/2020

Szanowni Państwo, Zapraszamy na pierwsze zebranie z Rodzicami w roku szkolnym 2020/2021. Prosimy, aby na zebranie przybył jeden opiekun prawny dziecka. Zebranie z Rodzicami odbędzie się z zachowaniem środków ostrożności. Prosimy, aby na zebranie przybyli Państwo z osłoną ust i nosa. Obligatoryjne będzie zdezyn...

UWAGA !!! Szanowni Państwo, informujemy, iż od 01.09.2020 r. Przedszkole nr 286 będzie otwarte w godzinach 7.00-17.30....

Droga Mamo! Drogi Tato! 1 września zbliża się wielkimi krokami, a Wasze dziecko rozpocznie niezwykle ważny etap w swoim życiu. To będzie wyjątkowa chwila również dla Was. Pojawi się wzruszenie, łzy oraz stres. Te wszystkie uczucia są normalne i każdy Rodzic je przeżywa. W załącznikach znajdą państwo: inf...

Wyprawka

19.08.2020

Wyprawka

19.08.2020

WYPRAWKA 3 – LATKA W PIERWSZYM DNIU OBECNOŚCI DZIECKA W PRZEDSZKOLU PROSIMY, ABY DZIECKO BYŁO WYPOSAŻONE  W NASTĘPUJĄCE PRZEDMIOTY: wygodne, dobrze dopasowane kapcie na zmianę wkładane/zapinane na rzep,  podeszwa gumowa, do samodzielnego zakładania/ zdejmowania koc 160 x 200 cm z poszewką, pidża...

Szanowni Państwo,   UWAGA!!! Dzienna stawka żywieniowa od 01.09.2020 wynosić będzie 11,00 zł.   ŻYWIENIE DZIECI W PRZEDSZKOLU NR 286...