KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

2018/2019

DataGrupaWydarzenia 24.06.2019VIII ŻabkiUrodziny Asi24.06.2019VIII ŻabkiUrodziny Jasiów24.06.2019VIII ŻabkiUdział w warsztatach o Ursynowie poprowadzonych przez Fundację Warso Viensis17.06.2019VII...

   ...

Piknik Rodzinny

7 czerwca odbył się w naszym przedszkolu Piknik Rodzinny. Było mnóstwo atrakcji dla dużych i małych. Były zabawy, tańce, poczęstunek, bańki, tatuaże, warkoczyki, malowanie buzi i wiele, wiele innych niespodzianek.  Zdjęcia: Katarzyna Grądkowska...

Szanowni RodziceSerdecznie zapraszamy Państwa wraz z dziećmi na organizowany w Przedszkolu nr 286 "Piknik Rodzinny". Szczegółowe informacje znajdują się na poniższym plakacie. Piknik będzie organizowany w stylu hawajskim. Będzie Nam niezmiernie miło jeśli ubierzecie Państwo jakiś element tego stylu :).AUTO...

Piosenka z bajką w tle

Nasze przedszkole otrzymało dyplom z udział w VII Ursynowskim Konkursie Wokalnym....

Sprintem do Maratonu

Dnia 22.05.2019 r. (środa) w godz. 09:00 nasze Przedszkole wzięło udział w V Ogólnopolskim Maratonie Przedszkolaków "Sprintem do maratonu". W biegu uczestniczyło 198 przedszkolaków. Łącznie pokonaliśmy dystans 11,88 km - w tym:gr. I    -  przebiegła 1200 mgr. II   -&...